Разград остава без автобусна  връзка с Южното Черноморие.От първи септември 

...
Разград остава без автобусна  връзка с Южното Черноморие.От първи септември 
Коментари Харесай

Спряха автобуса от Разград за Бургас

Разград остава без автобусна  връзка с Южното Черноморие.От първи септември  превозваческата компания „ Жеттур “, която обслужваше линията Разград- Бургас  стопира да вози пасажери. От автобусното сдружение настояват, че курсовете са прекъснати краткотрайно през зимния сезон, но  разписанието става  невалидно още преди настъпването на астрономическата есен.

Това е петото стесняване на  междуградския  публичен превоз в Разград  в последните  1-2 години. Миналата година  бяха прекратени линиите  от лудогорския град до Пловдив и Габрово,  през август  това лято  транспортьор от Попово  отхвърли да вози пътници  сред двата града, без автобусна връзка с регионалния център останаха и села в региона.

От кметството в Разград изясняват, че са уведомили транспортното министрество и там стартират съгласователни процедури за смяна в маршрутните написания.  Не е ясно обаче  по какъв начин ще отидат на работа  на втори септември  в понеделник  десетки хора от града, които работят  в намиращия се на 36 километра Шумен, нито по какъв начин ще се придвижват до там  стотиците  студенти, които до в този момент разчитаха на рейса с последна спирка Бургас.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР